Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! İşte 3600 ek gösterge ile maaş ve ikramiyelerde olacak değişiklik

Cumhurbaşkanı Erdoğan binlerce memurun heyecanla beklediği 3600 ek gösterge için 2022 yılının sonucu işaret etti. Bu müjdenin ardından maaşlara ve ikramiyelere ek göstergenin nasıl yansıyacağı merak konusu oldu. İşte 3600 ek göstergenin verilmesine ilişkin düzenlemenin hayata geçmesi durumunda memur maaşları, emekli maaşları ve emekli ikramiyelerinde olacak değişiklik...

İlk olarak 2018 yılı seçimlerinde gündeme gelen 3600 ek gösterge ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan yağtığı açıklamada,polislerin, öğretmenlerin, hemşirelerin, din görevlilerinin ve diğer idarecilerin Emeklilik ek göstergelerinde artış yapılacağını açıklamıştı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"