Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taha'ya sahip çıktı!

Elazığ'da beynindeki tümör nedeni ile sol gözünün görme özelliği kaybolan 6 yaşındaki Taha Kemal Sis'e Cumhurbaşkanı Erdoğan sahip çıktı. Erdoğan, maddi durumları iyi olmayan sis ailesinin küçük ferdi Taha'nın ameliyatı için gerekli her şeyin yapılacağını ifade etti.

Elazığ'ın Olgunlar Mahallesi İshak Sunguroğlu Caddesinde yaşayan Rıfat Sis (36) ve Azine Sis'in (32), tek çocuğu olan 6 yaşındaki Taha Kemal Sis, beynindeki tümör nedeniyle sol gözünün görme özelliğini yitirdi. Maddi durumu iyi olmayan aile ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefonla bir görüşme gerçekleştirdi. Taha ile ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, talihsiz çocuğun tedavisi için gerekli girişimlerin yapılacağını ifade etti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü