Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainlere direnirken şehit olan Özel Harekat Polisi Dursun Acar'ın ailesi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Aileyi ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüşmeye ilişkin görüntüleri "Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan, 15 Temmuz Özel Harekat Şehidimiz Dursun Acar'ın ailesiyle telefonda görüştüler" sözleri ile sosyal medya hesabından paylaştı...

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleylan Soylu aracılığıyla gerçekleştirdiği görüşmede "Selamın aleyküm. Önce tekrar başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum.Rabbim inşallah cenneti ile cemaliyle sizleri de kavuştursun, buluştursun. Şehitlerimizin makamı belli. Dolayısıyla onlarla ancak iftihar edilir. Tüm aileye de dua ve temennilerimi iletirseniz bundan da ayrıca memnun olurum. Hanfendiye de selamlarımızı iletin. Allah yar ve yardımcınız olsun." dedi.

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!