Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyonluk sonrası kaptan Eda Erdem ile konuştu! "Çok çekişmeliydi..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonası'nda tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem'i arayarak tebrik etti. Mücadeleyi baştan sona takip ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, '"Maçı başından sonuna kadar izledik. Çok çok çekişmeli bir maç oldu. Beşinci set çok daha çekişmeliydi'' dedi.

This browser does not support the video element.

Türk spor tarihinde bir ilke imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa şampiyonu oldu. Finalde Sırbistan'ı devirerek mutlu sona ulaşan ay-yıldızlı ekibi tebrik eden ilk isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Karşılamanın tamamını izlediğini belirten Erdoğan, kaptan Eda Erdem'e "Çok çekişmeli bir maç oldu." dedi.

"ÜLKEMİZ İÇİN İFTİHAR VESİLESİ OLDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eda Erdem ile yaptığı konuşmada, "Maçı başından sonuna kadar izledik. Çok çok çekişmeli bir maç oldu. Beşinci set çok daha çekişmeliydi. Tüm bunlara rağmen şampiyonluğu yakalamış olmanız ülkemiz için bir iftihar vesilesi oldu. Daha nice şampiyonluklara inşallah. Oradaki arkadaşlara ailece tebriklerimizi iletirseniz çok memnun olurum. Daha sonra Ankara veya İstanbul'da bir araya geliriz İnşallah." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Filenin Sultanları'nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları'nı canıgönülden tebrik ediyorum" dedi.

Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj