Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Asiye'nin babasıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in babasıyla telefonda görüştü. Erdoğan, küçük Asiye için geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Asiye'nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum, namazlarımda da dua edeceğim" dedi.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babası Hüseyin Ateş ile telefonda görüşerek bilgi aldı.

Erdoğan görüşmesinde, "Asiye'nin gözlerinden öpüyorum, konuşuyor mu? Anne nerde? Ben Ömer beyle devamlı irtibat halinde olacağım. Rabbim şifalar versin İnşallah. O konuda da gerek Vali bey, gerekse Fatma hanım üzerinden süreci yakından takip ediyorum. Asiye'nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum, namazlarımda da dua edeceğim" dedi.

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!