Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da cami ziyaret etti, EXPO fuarını gezdi

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile Astana'da Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda baş başa ve heyetlerarası görüşmeleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı kentte bulunan Hazreti Sultan Camii'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel defteri imzaladı. Erdoğan, Kazakistan'daki temasları kapsamında Astana EXPO 2017 Uluslararası Enerji Fuarı'nı da ziyaret etti.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile Astana'da Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda baş başa ve heyetlerarası görüşmeleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı kentte bulunan Hazreti Sultan Camii'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel defteri imzaladı. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den