Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MFÖ arasında güldüren diyalog!

MFÖ, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde müzik alanındaki ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Grubun solisti Mazhar Alanson, "Çok samimi konuşacağım. Bunca yıldır çok ödül aldık maalesef saklayamadım. Taşınmalar oldu, şu bu oldu. Hemen hemen evde hiç ödül görünmüyor bende. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım." deyince Erdoğan, "Yani bu ödül kaybolmayacak?" dedi. Erdoğan'ın sözleri üzerine Alanson, "Bu başka ödül" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müzik" alanındaki ödüle layık görülen Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan MFÖ grubuna, ödüllerini verdi.

Ödül takdimi sırasında Mazhar Alanson samimi açıklamalarda bulundu. Alanson'un açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarındaki diyalog dikkat çekti.

''ALDIĞIM ÖDÜLLERİ SAKLAYAMADIM''

Mazhar Alanson konuşmasında "Çok samimi konuşacağım. Bunca yıldır çok ödül aldık maalesef saklayamadım. Taşınmalar oldu, şu bu oldu. Hemen hemen evde hiç ödül görünmüyor bende." ifadelerini kullandı.

"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR SAKLAYACAĞIM"

Bugüne kadar aldığı ödülleri saklayamayıp kaybettiğini itiraf eden Alanson "Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım" dedi. 

"BU ÖDÜL BAŞKA ÖDÜL"

Başkan Erdoğan'ın gülümseyerek "Yani bu ödül kaybolmayacak" sözlerine Alanson "Bu ödül başka ödül" diye karşılık verdi.

Törenin ardından MFÖ konser verdi. Konseri Cumhurbaşkanı Erdoğan da dinledi.



MFÖ'YÜ ERDOĞAN İLE GÖRENLER LİNÇ KAMPANYASINA BAŞLADI

Mazhar Alanson'un Cumhurbaşkanı ile güldüren diyaloğundan rahatsız olan bazı sosyal medya kullanıcıları usta sanatçıyı linç kampanyasına sürükledi. Erdoğan muhalifi isimler Mazlar Alanson'u sert sözlerle eleştirdi.



Şeriat ile ilgili paylaşımı olay olan Feyza Altun’a 9 ay hapis cezası İkinci el otomobil piyasasında fiyatları yükseldi, satışlar durdu Sacha Boey transferinde gizli el Berkan Kutlu!
Sonraki Haber