Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile telefonda görüştü. Erdoğan ayrıca Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'den de son durum hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefonda görüştü.

Görüşmeyi Twitter hesabından duyuran Zelenskiy, "Türkiye'nin düzenli desteği için minnettarız. Rusya Federasyonu'nun devam eden saldırıları ve nükleer terörizmi hakkında kendisini bilgilendirdim. Saldırganlığı bitirmeliyiz" dedi.

BORIS JOHNSON İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ve Türkiye-Birleşik Krallık ilişkileri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının derhal sonlandırılması ve acilen ateşkese gidilmesi için çaba göstermeyi sürdürdüklerini ifade etti. Erdoğan ayrıca, Türkiye’nin terörle mücadelede NATO müttefiklerinden samimi destek beklentisini yineledi.

Adana Demir tek attı, İstanbul'da 3 puanı aldı! Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir?
Sonraki Haber