Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya medyasının gündeminde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump görüşmesini dünya medyası son dakika olarak gördü. Uluslararası medya görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın skandal mektubu Trump'a iade ettiğini, Trump'un sessiz kaldığını yazdı.

HANDELSBLATT: GÜLEN'İN İADESİ İSTENDİ

Alman Handelsblatt Gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, terör elebaşısı Gülen'in iadesini istediğini yazdı. Handelsblatt Gazetesi'nde yer alan haberde, "Erdoğan, Gülen'in Amerika'da yaşıyor olmasının kabul edilir olmadığını ifade ederek, ABD'nin, tıpkı Türkiye'nin de teröristleri başka ülkelere iade ettiği gibi "bu teröristi" Türkiye'ye iade etmesini umduğunu belirtti" ifadelerine yer verdi. Gazete, Trump'ın "Cumhurbaşkanı'nın büyük bir hayranıyım" sözlerine de haberinde yer verdi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!