Kahramankazan'da Cumhur İttifakı’nın meclis üyesi adayları tanıtıldı!

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi adayları düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Cumhur İttifakı’nın adayları olarak, AK Parti listesinden 31 Mart yerel seçimlerine girecek olan AK Parti’li ve MHP’li adaylar, ilçe halkınca sevilen, sayılan ve güçlü isimlerden oluşuyor.

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi adayları düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, MHP MYK Üyesi Erol Elidemir, AK Parti ilçe Başkanı Ali Yıldıztepe, MHP İlçe Başkanı Mustafa Avcı ve belediye meclis üyesi adayları ile yüzlerce vatandaş katıldı.



CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü