Çukur'dan sonraki imajına kimse inanmıyor! Aras Bulut İynemli çok değişti! Hayranları uyardı!

Aras Bulut İynemli yeni karakteri için değişime girdi. Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk'ü canlandıracak oyuncuyu görenler değişimi hemen fark etti. Çukur dizisinden sonra böyle bir imaj değişikliği hayranlarına da fazla geldi.

Aras Bulut İynemli Çukur dizisinin finalinden sonra yaptığı imaj değşiikliği ile gündeme geldi. Oyuncu reklam filmlerinin yanısıra önümüzdeki dönemde yeni bir projede yer alacak. Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla yayınlanacak filmde Atatürk'ü canlandıracak. Filmde Atatürk'ü oynayacak olan oyuncunun daha şimdiden heyecanlı olduğu vev karakteri için hazırlandığı öne sürüldü.

DAHA 3 YIL VAR

İynemli'nin yer alacağı film 2024 yılında yayınlanacak. Ancak çekimleri daha erkenden gerçekleştirilecek. Filmin hazırlık sürecine dair henüz bir detay paylaşılmadı. Mehmet Ada Öztekin'in yönetmeni olduğu film hakkında seyirci de daha fazla bilgi almak istiyor.

HAYRANLARI UYARDI

İzleyiciler ise Aras Bulut İynemli'nin son halini görünce uyarıda bulundu. Eskisine göre daha zayıf görünen oyuncuya daha fazla kilo vermemesi gerektiğini söylediler. Çukur zamanlarındaki halinden eser kalmayan oyuncu sosyal medyada da gündem oldu.

ABD seçimleri öncesinde Biden ve Trump kozlarını paylaşacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı için geçmiş olsun mesajı
Sonraki Haber