Çukur dizisine dahil olan ünlü oyuncu kim oldu?

En son Bu Sayılmaz dizisinde rol alan Mustafa Üstündağ, sezonun heyecanla beklenen dizisi 'Çukur'un kadrosuna dahil oldu.

Ay Yapım imzalı, Show TV’nin büyük bir merakla beklenen dizisi Çukur’un heyecan uyandıran iddialı kadrosuna usta oyuncu Mustafa Üstündağ katıldı. Mustafa Üstündağ, dizide “Koçovalı” ailesinin en büyük ağabeyi olan “Kahraman”a hayat verecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide, Mustafa Üstündağ ile birlikte son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor. Sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya hazırlanan “Çukur”, nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Ekran severlerin Muro karakteri ile tanıdığı Mustafa Üstündağ 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev almıştır. Babası Anadolu Cam Sanayi Fabrikası’nda işçi idi, annesi ise ev hanımıdır. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandıran Ecem Özkaya ile evlenen Mustafa Üstündağ, Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Haşmet Tuğcu karakterini canlandırdı. Uzun süredir ekranlara ara veren Mustafa Üstündağ, Çukur dizisiyle yeniden geri dönüyor.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber