Azer Kurtuluş kimdir? Cihangir Ceyhan kim? Ne zaman diziye girecek?

Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur'a sezon finali öncesi yeni oyuncular dahil olmayı sürdürüyor. Akın Koçovalı olacağı iddiası ortaya atılan Cihangir Ceyhan diziye, Azer Kurtuluş karakteri olarak dahil olmaya hazırlanıyor. Dizinin hayranları Azer karakterinin kaçıncı bölümde diziye dahil olacağını araştırmaya başladı. İşte Azer Kurtuluş kimdir? Cihangir Ceyhan kim? Ne zaman diziye girecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Sıfır Bir - "Bir Zamanlar Adana'da" dizisinde Cio karakteriyle dikkat çeken Cihangir Ceyhan Çukur dizisinde izleyici karşısına çıkacak.Akın Koçovalı olacağı iddiası ortaya atılan Cihangir Ceyhan diziye, Azer Kurtuluş karakteri olarak dahil olmaya hazırlanıyor. Dizinin hayranları Azer karakterinin kaçıncı bölümde diziye dahil olacağını araştırmaya başladı.Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur'a sezon finali öncesi yeni oyuncular dahil olmayı sürdürüyor. İşte Azer Kurtuluş kimdir? Cihangir Ceyhan kim? Ne zaman diziye girecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur hakkında flaş bir iddia gündeme bomba gibi oturdu. İntenet dizisi Sıfır Bir’den kısa bir süre önce ayrılan başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan’ın Çukur dizisine katılacağı iddia edildi. 29 Nisan 63. bölümünde ekranlarda Azer Kurtuluş ismi izleyicilerin dikkatini çekti. 

Azer Kurtuluş Kimdir?

Duygusal sahnelere ve izleyicileri televizyon ekranlarına kilitlemeyi başaran Çukur’da duvar yazıları izleyicilerin beğenisini topluyor. Son bölümdeki duvar yazısında ‘’Azer Kurtuluş pek yakında’’ ifadesi üzerine oyuncu kadrosuna Cihangir Ceyhan’ın katılacağı iddia edildi. Diziye katılacak karakterin kim olacağı henüz belirsizliğini koruyor ancak Ceyhan’ın Şahin’in abisi karakteri Azer Kurtuluş’a hayat vereceği iddia ediliyor. Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre heyecanla beklenen yeni karakter Cihangir Ceyhan olacak. Sevilen oyuncu Ceyhan, Sıfır Bir dizisinde Cio karakterine hayat vermekteydi ve kısa süre önce diziye veda etmişti.

Üç sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı! Sağanak yağış geliyor... Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap!
Sonraki Haber