Cübbeli Ahmet'in Hiranur Vakfı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı!

Gazeteci Mustafa Hoş sosyal medya hesabından Cübbeli Ahmet'in Hiranur Vakfı'ndaki görüntülerini paylaştı. Cübbeli’nin "Allah sizden razı olsun" dediği duyuldu.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.'yi 6 yaşında imam nikahı ile 'evlendirilmesi' gündemdeki yerini korurken skandal olaya ilişkin yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Gazeteci Mustafa Hoş, Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Hiranur Vakfı'ndaki görüntülerini paylaştı. Ünlü'nün, "Hep ortağız" dediği duyuldu.

Gazeteci Mustafa Hoş, Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Hiranur Vakfı'ndaki görüntülerini paylaştı. Hoş'un, "Cübbeli Hiranur Vakfı’nın medreselerin ve faaliyetlerin İsmailağa kurucusunun kerameti olduğunu da söylüyor. Mucize ile eş tutuyor. Hiranur Vakfı ve medresesi için şöyle dua ediyor" notuyla paylaştığı videoda Cübbeli "Hep ortağız" diyor ve Gümüşel'i övüyor. Cübbeli konuşmasında dua ediyor ve "Cennetin anahtarı alimlere nasip olur, bütün kilitleri onların lideri açar" diyor.

1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var! Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu
Sonraki Haber