CS:GO ücretsiz oldu!

CS:GO ücretsiz versiyonu yayınlandı! Özellikle Battle Royale oyunlarının artması ve oyuncuların ilgisini çekmesiyle birlikte kitlesinde büyük düşüş yaşayan CS:GO en nihayetinde bedava bir sürüm aldı. Free Edition olarak lanse edilen sürümü ücretsiz indirip para vermeden oynayabilirsiniz.

Şu anda Steam'de indirilebilir olan CS:GO Free Edition için hiçbir ücret talep edilmezken oyunun botlara karşı oynandığını belirtmek gerekiyor. Orijinal CS:GO'yu satın almadan önce denemek veya kendinizi geliştirmek için mantıklı bir seçenek olan ücretsiz sürüm için 16GB'lık depolamaya sahip olmanız gerekiyor.

Normal CS:GO ile hiçbir farkı olmayan Free Edition'da yer alan GOTV aracılığıyla e-spor maçlarını takip edebilir ve kişisel ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Oyundaki tüm haritaları ve silah türlerini barındıran ücretsiz sürümün 5 Eylül'de düzenlenecek olan FACEIT London Major turnuvası öncesinde oyunculara sunulması da dikkatlerden kaçmadı.

Bu yılki e-spor turnuvasını Londra'da yapacak olan CS:GO alıştırmaları için Free Edition'un güzel bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Her zorluğa uygun yapay zekaya sahip olan ücretsiz sürümü Mac, Windows ve Linux platformuna indirebileceğinizi belirtmek gerekiyor. CS:GO'nun ücretsiz sürümünü oynamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CS:GO FREE EDİTİON NASIL İNDİRİLİR?

Ücretsiz CS:GO sürümü Counter-Strike: Global Offensive Free Edition, Steam üzerinden rahatlıkla indirilebilir. Bunun için ilk olarak Steam uygulamasını indirip, sonrasında bir hesap açarak ya da var olan hesabınızla uygulamaya giriş yapabilir. Ardından CS:GO Free Edition yazılmak suretiyle oyunun sayfasından, ücretsiz oyun indirilebilir.

Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! DEM'in atamalarında terör örgütü üyeleri cirit atıyor Süper Loto sonuçları 5 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber