Manchester City, Palace'ın işin 3 dakikada bitirdi

Premier League'de şampiyonluğa koşan Manchester City, Crystal Palace deplasmanında 3 dakikada attığı 2 golle kazandı. Pep Guardiola'nın takımı yarın Manchester United'ın Liverpool'a yenilmesi halinde son 4 sezonda 3'üncü, tarihindeki 7. lig şampiyonluğuna ulaşacak.

Premier Lig'in 34. haftasında Crystal Palace'a konuk olan Manchester City, Selhurst Park'tan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. City, yarın Manchester United'ın Liverpool'a yenilmesi halinde son 4 sezonda 3'üncü, tarihindeki 7. lig şampiyonluğuna ulaşacak.

Yarınki maçlarda işler City'nin istediği gibi gitmezse 8 Mayıs'ta Chelsea'yi ağırlayacak olan Guardiola'nın takımı kazanırsa bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Güney Londra deplasmananına 77 puanla ve en yakın rakibi United'ın 10 puan önünde gelen City, Sergio Agüero'nun 57 ve Ferran Torres'in 59'da attığı gollerle 3 dakikada fişi çekti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Lig Kupası finalinde Tottenham Hotspur'u yenerek şampiyonluğa ulaşan Pep Guardiola'nın takımı UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında da PSG'yi deplasmanda 1-0'dan gelip 1-2 mağlup etmişti.

Puanını 80'e çıkaran Manchester City, maç fazlasıyla farkı 13 puana yükseltti. 4 maçtır kazanamayan ve 13. sırada yer alan Crystal Palace ise 38 puanda kaldı.

Manchester City'nin sosyal medya hesaplarından "boykot" nedeniyle hiçbir paylaşım yapılmadı.

Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira... Tepki yağıyor! Merkez açıkladı: Mevduat ve tüketici kredisi faizi geriledi Doların sonu yakın
Sonraki Haber