Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den tekmelik totemi ifşası

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, 35 yaşındaki futbolcunun Fransa maçındaki totemini paylaştı. Tekmeliklerine sevgilisiyle resmini bastıran CR7, 2-2 biten maçta 2 gol atıp kırdığı yeni rekorla şampiyona tarihine geçmişti.

EURO 2020'de Macaristan'ı 3-0'la geçtikten sonra Almanlar'dan 4 gol yiyen son şampiyon Portekiz, turnuvanın 1 numaralı favorisi konumundaki Fransa'ya karşı olmak ya da olmamak maçına çıkmıştı.

Portekiz, güçlü rakibi karşısında 2-1 geriye düşse de sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp gruptan çıkmayı bildi. Maçta 2 gol atan Cristiano Ronaldo'nun totemi, 2 gün sonra sevgilisi Georgina Rodriguez tarafından ifşa edildi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı