Coşkunöz Holding 40 Milyon Euro'luk yatırım yapmayı hedefliyor

Otomotiv başta olmak üzere havacılık, bilişim ve lojistik sektörlerinde 12 şirketi ile Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşları arasında yer alan Coşkunöz Holding, 2023 yıl sonuna kadar da kapasite artışı, yeni ürün ve süreçler, sürdürülebilirlik konularında toplam 40 milyon Euro yatırım yapmayı hedefliyor.

Coşkunöz Holding, verimliliğini de daha yukarı taşımak için dijital dönüşüme, Ar-Ge ve inovasyona ciddi yatırım yapıyor.

Otomotiv başta olmak üzere havacılık, bilişim ve lojistik sektörlerinde 12 şirketi ile Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşları arasında yer alan Coşkunöz Holding, bünyesinde yeni malzemeler, batarya soğutma sistemleri, katmanlı imalat ürün ve proses geliştirme, çevreye uyumlu teknolojiler gibi konularda önemli çalışmalar gerçekleştiren 2 Ar-Ge merkezine her yıl yaklaşık 4 milyon Euro civarında bütçe ayırıyor. 

Holdingin geçtiğimiz aylarda onayını aldığı 3. Ar-Ge merkezi de yakın zamanda faaliyete geçtiğinde özellikle elektrifikasyon süreciyle birlikte otomotiv sektörünün değişen beklentileri doğrultusunda şasi ürünlerine ve batarya teknolojilerine odaklanacak. Holding 2023 yıl sonuna kadar da kapasite artışı, yeni ürün ve süreçler, sürdürülebilirlik konularında toplam 40 milyon Euro yatırım yapmayı hedefliyor.

Coşkunöz Holding’in başarılarıyla Türkiye’de ve dünyada adını duyurmasında büyük rolü bulunan üst düzey yöneticileri, Eylül ayında Business Life Dergisi tarafından yayınlanan Türkiye'nin En Etkili 250 Üst Düzey Yöneticisi listelerinde yer buldu. Coşkunöz Holding CEO’su Erdem Acay “Türkiye’nin en etkili 50 CEO’su”, Coşkunöz CFO’su Hüseyin Burak Dağlı “Türkiye’nin En Etkili 50 CFO’su”, Coşkunöz Holding Kurumsal İletişim Müdürü Janset Beklen Aran da “Türkiye’nin En Etkili 50 Kurumsal İletişim Lideri” listelerinde Türkiye’nin güçlü liderleri arasında yerlerini aldı.

Moldova’da AB’ye katılım referandumu yapılacak 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi 17 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber