Çöp Adam Dizisinde Korkunç Detayı Kimse Fark Etmedi! Tesadüf Olamaz

Star Tv'nin flaş dizisi Çöp Adam 2. bölümüyle yine heyecanlı anlara sahne oldu. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde öyle bir detay var ki kimse fark etmedi. Düğümün çözüldüğünü düşünenleri haberimize alalım.

Henüz iki bölüm geçmesine rağmen Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan hayranlarını mest eden Çöp Adam 2. bölümüyle nefes kesti. Gülseren Budayıcıoğlu'nun yaşanmış hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinde Peri'yi kaçırıp mahzene kapan Tamer'in çocukluğunda yaşadığı travmayı ve bunun neden olduğu olayları izledik. Ancak Tamer ve Peri'ye dair bir detay var ki kimsenin dikkatini çekmedi.

Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cankat Aydos, Elçin Afacan, Salih Kalyon, Füsun Demirel ve Hülya Şen gibi usta isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor.

Hikayesinin ilgi çektiği kadar Tamer ve Peri karakterlerini oynayan Elçin Sangu ve Engin Altan'ın performanslarının da çok konuşulduğu dizinin yeni bölümünde kimsenin fark etmediği bir detayı sizlerle paylaşayım.

BİLEKLİKLER TESADÜF MÜ?

Çöp Adam 2. bölümde Tamer ve Peri'nin kırmızı ip bilekliklerinin tesadüf olmadığını düşünüyorum. Aynı değiller ama, Peri sağ bileğine Tamer sol bileğine takıyor. Bu sırada Peri’nin dövmesi sol bileğinin içinde Tamerinse sağda.

Öte yandan Tamer'in çocukken gördüğü sahnede Peri ve babası olabilir mi? İlk fotoda ayakkabılar büyük ama annesininkileri giymiştir belki.

Son sahnede giydiği ayakkabıyla aynı. Yani Tamer bilinçaltıyla hareket ederek küçükken gördüğü o kızı mı kaçırdı? Ayrıca iki yer de İstiklal Caddesi. İlerleyen bölümlerde nelerin olacağını göreceğiz.

Öte yandan Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan uyumunu da es geçmeyelim. İkilinin partnerliği oldukça yakıştı ve ikisi de performans anlamında üst düzey oynuyor.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber