ÇOK BÜYÜK OLAYLARIN FİTİLİ ATEŞLENEBİLİR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, FETÖ’nün yeni oyunu merkez üssü ‘Terzi Dükkanı’, şifre ‘Halı Saha’yı, CHP ve DEM’in tehlikeli Esenyurt planına ilişkin Nedim Şener'in feryadını ve MSB'nin Yunanistan’a, ‘Maviliğin ardından gelir ansızın’ göndermesini masaya yatırdı.

''CUMHUR İTTİFAKI'NIN SON ÜÇ GÜNDE YAPTIĞI MİTİNGLERDE FIRTINA ESTİ''

Bozkurt, ''Cumhur İttifakı'nın son üç günde yaptığı mitinglerde fırtına esti. ciddi kalabalık oluştu. Alanın dışında taşanlar bile vardı. Kalabalık mitinglerde Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde iyi şekilde konsolide olduğunu ve tabanın ittifaka sahip çıktığını görüyoruz. AK Parti Adana ve Balıkesir'i alırsa muhalefetin surlarında ciddi bir delik açmış olacak.

''HDP/DEM PARTİ İKİNCİ HENDEK BARİKAT KALKIŞMASINA HAZIRLANIYOR. BU KEZ İSTANBUL'UN MERKEZİNDE''

Esenyurt, sosyolojik olarak kozmopolit yapısı olan bir yer. Kaos oluşturmak isteyenlerin seçeceği ilk yerin başında geliyor. HDP/Dem Parti Esenyurt'ta bir şey planlıyor. CHP'de lidersizlik problemi var ama HDP'de lidersizlik problemi yok. HDP'nin liderliği Kandil'dedir. Bir stratejiye göre hareket ediyorlar. Attıkları hiçbir adımı boşa değerlendirmemek lazımDEM Parti'nin aday çıkartmadığı halde Esenyurt'ta miting yapmasının bir nedeni var. Bir şey planlıyorlar. DEM Parti Adana ve Mersin'i boşuna istemiyor. Akdeniz'e ulaşan siyasi bir koridor oluşturacaklar. Bu koridoru silahlı koridorla tahkim etmeye çalışacaklar. Güçlendikleri anda güneydoğudan Adana Mersin'e uzanan hattı Suriye'nin kuzeyine çevirirler.  HDP/DEM Parti ikinci Hendek Barikat kalkışmasına hazırlanıyor. Bu kez İstanbul'un merkezinde.  HDP/DEM Parti, Adana Mersin hattını kontrol etmek istiyor. PKK'nın terör saldırılarını bundan bağımsız düşünmemek gerekir. Doğu Akdeniz'e açılmak istiyorlar. 

''CHP GÜNDEMİ DEĞİŞTİREREK KRİTİK MESELELERİ PERDELEMEYE ÇALIŞIYOR. İSTANBUL'DAKİ TERÖR ÖRGÜTÜ FAALİYETLERİ VE ANKARA'DAKİ AKÇELİ İŞLERİ PERDELİYORLAR''

İmamoğlu amacına ulaştı. DEM Parti'nin Esenyurt mitingini ve DEM ile CHP arasındaki İmamoğlu'na destek ittifakını perdelemeye çalıştı. CHP gündemi değiştirerek kritik meseleleri perdelemeye çalışıyor. İstanbul'daki terör örgütü faaliyetleri ve Ankara'daki Akçeli işleri perdeliyorlar.

''TERZİ, HALI SAHA, KURBAN PARALARI MESELELERİNE BAKILDIĞINDA FETÖ'NÜN KAFAYI KALDIRMAK İÇİN HER YÖNTEMİ DENEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ''

FETÖ'cülerin yeni yöntemlerinden biri de insanların iyi niyetini kullanarak aldıkları kurban parası. Bülent Duman isimli bir terzi tarafından organizasyon yapılmış. Örgüt ve öğrenci evleri için para toplamış. Terzi Bülent Duman'ın örgüt mensuplarının yurt dışına kaçmasıyla ilgili destek olduğu iddia ediliyor. Örgüt buluşmalarını 'halı saha'da yaparak şifrelemişler. Pazar akşamları farklı adreste örgütsel buluşmalar düzenliyorlar. Terzi, halı saha, kurban paraları meselelerine bakıldığında FETÖ'nün kafayı kaldırmak için her yöntemi denediğini görüyoruz.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!