Çocuklarda şiddeti arttıran oyun! Bu oyunu çocuklarınız oynuyorsa hemen silin!

Mavi balina oyunlarından sonra Huggy Wuggy tehlikesi. Çocukları olumsuz yönde etkileyen bu oyun, çocukları şiddet ve kavgaya yönlendiriyor. Bu durum öyle ilerlemiş durumda ki okullara kadar taşındı bu olay. Çocuklar birbirinin boğazını sıkıyor ve birbirlerine zarar vermeye yönelik cümleler kullanıyor. Eğer çocuğunuz bu oyunu oynuyorsa, kesinlikle silin.

Momo ve Mavi Balina oyunlarından sonra şimdi de Huggy Wuggy oyunu karakteri uzun kollu peluş oyuncağın tehlikeleri gündemde. Son bir yıldır çocukların boyunlarına sararak okula dahi götürdükleri Huggy Wuggy, özellikle okul öncesi ve ilkokuldaki çocukların psikolojisini etkiliyor. Sadece oyuncağı değil kalemliği, sırt çantası, şarkı söyleyen, dans eden modeli ile direkt çocukları hedefleyen pek çok ürün, online alışveriş sitelerinde, AVM'lerde, zincir marketlerde hatta kırtasiyelerde en çok alıcı bulan ürünlerin başında geliyor. Çocukların kolayca erişebildiği platformlarda bazı fenomenlerin de oyunlarla ilgili videolara yer vermeleri ile tehlike daha da artıyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!