City'nin Şampiyonlar Ligi zaferi Taksim'de kutlandı

Manchester City taraftarı zaferi doya doya kutladı. Büyük sevinç yaşayan futbolseverler, kupanın maketinin önünde fotoğraf çektirdi. Çevredeki bazı vatandaşlarla turistler de şampiyonluk kutlamasını cep telefonlarıyla görüntüledi. Meydanda sergilenen kupanın dev maketi ile futbol topu çevresinde toplanan futbolseverler, meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter kozlarını paylaştı. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan dev mücadeleyi İngiliz devi 1-0 kazandı ve Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Karşılaşmanın tek golü 68. dakikada Rodri'den geldi. Manchester City'de Kevin De Bruyne, maçın 35. dakikasında sakatlandı ve yerini Phil Foden'a bıraktı.

Manchester City'de İlkay Gündoğan, 90 dakika sahada kaldı. Inter'de ise Hakan Çalhanoğlu müsabakanı 84. dakikasında oyundan ayrıldı. Öte yandan, maçın bitiş düdüğü ile birlikte Taksim Meydanı’nda toplanan taraftarlar şampiyonluğu eğlenerek kutladı.

Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor...
Sonraki Haber