Cinsel ritüeller için kadın üye kabul ettiler!

Bazıları dünyadaki sistemi değiştirmek ve insanları yönetmek isterken, bazıları şiddet içerikli eylemler gerçekleştirerek korku salmak için, bazıları ise ruhsal arınma ritüelleri düzenlemek adına kurulan bu örgütlerin en çok merak edilenlerini sizler için derledik.

Ordo Templi Orientis 

OTO’nun kurucusu Carl Kellner, Avusturya’lı bir masondu. Kendi ifadesine göre üç kişi tarafından kendisine antik büyü ve mistisizmin sırları verilmiş ve Hermetik Işık Kardeşliği topluluğunun bir kolunu kurma görevi verilmişti.

Masonlardan farklı olarak kadınları da üye yapacaktı. Bunun dışında, örgüt yapısı, masonluğa çok benziyordu. OTO’nun yüksek derece yetkilileri zaten üst seviyelerdeki masonlardan oluşuyordu. Kellner’in 1904’de OTO’yu birlikte kurduğu Theodor Reuss daha önce Illuminati’yi canladırmaya çalışan isimdi. 33. derece İskoç Riti masonu olan Reuss, Kellner’in 1905 yılında ölümünü müteakip OTO’nun başına geçti. 

Kellner ve Reuss’un ilgi alanlarından biri cinsel büyülerdi. Doğu’dan Tantra seks yöntemlerini çevirmişlerdi. Erkek ve kadının cinsel sıvılarının doğru şekilde kullanımının felsefe taşı gibi bir güç nesnesi üreteceğine inanıyorlardı. Locanın ritüellerinden bir bölümü bu tür cinsel törenleri içeriyordu. Kadınların üye kaydedilmesinin bir nedeni de buydu.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"