Cinsel ilişki öğretmeni 'kıstırılma' fetişini gösterirken kaza geçirdi! Kurtarılma anı viral oldu...

TikTok'ta çeşitli cinsel ilişki hareketleri videoları göstererek cinsel ilişki uzmanlığı yapan 27 yaşındaki bir kadın, 'kıstırılma fetişi'ni videoya çekerken sandalyeye sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılma anını da TikTok hesabından paylaşan cinsel ilişki öğretmeni "Benim işim bu, sadece çalışıyordum" dedi.

This browser does not support the video element.

Sosyal medya 27 yaşındaki cinsel ilişki öğretmenini konuşuyor. 

CİNSEL İÇERİK VİDEOLARI PAYLAŞIYOR

TikTok'ta yayınladığı öğretici videolarla tanınan sydneysomethin  isimli bir cinsel ilişki uzmanı, öğrencilerine kıstırılma fetişini uygulamalı olarak gösterirken talihsiz bir kaza yaşadı. 

KISTIRMA FETİŞİNİ GÖSTERİRKEN OLANLAR OLDU

Elindeki bir aletle kendini kıstırmaya çalışan öğretmen sandalyeye sıkıştı. TikTok hesabında çeşitli cinsel ilişki videoları olan öğretmen kadın 30 dakika boyunca sıkıştığı sandalyede mahsur kaldı.

TİKTOK HESABINDAN KURTARILMA ANINI DA PAYLAŞTI

İtfaiye ekiplerince büyük zorluklarla kurtarılan 27 yaşındakş öğretmen o anları da TikTok hesabından takipçileriyle paylaştı.

900 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Cinsel ilişki uzmanı kadın, TikTok üzerinden paylaştığı videoda; "Panikliyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum." açıklaması yaptı. Yaklaşık 900.000 kullanıcı tarafından izlenen videoda itfaiyecilerin kadının sıkıştığı siyah katlanır bir sandalyeyi alet yardımıyla kestiği görülüyor. 

GÜÇLÜKLE KURTARILDI

Kadını kurtarmak için cıvata kesicileri ve sandalyeyi kırmak için ise "hayatın pençeleri" olarak bilinen bir hidrolik kurtarma aleti kullanılıyor.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!