Çinli kadın cinayetinin sırrı çözüldü

İstanbul’da kaybolduktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Çinli kadın Lisha Yu’nun sır cinayeti adım adım çözüldü. Lisha Yu’nun bir süre takip edildiği ve sonra zorla bir valiz içine konularak bagaja sokulduğu belirlendi. Yolda ölen Çinli kadının Bilecik’te gömüldüğü anlaşıldı.

İstanbul'da kaybolduktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı 31 yaşındaki Lisha Yu'nun ölümü ile ilgili başlatılan soruşturma sonucunda cinayetin sırları çözüldü.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre; Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 13 sayfalık bir iddianame düzenlendi. Hazırlanan iddianamede cinayet dakika dakika aydınlatıldı.

İddianameye göre olay şöyle gelişti:

2 Ekim 2019 günü Lisha Yu'dan haber alınamayınca en son görüştüğü arkadaşı olan Shalama Abudouroulusı güvenlik güçlerine başvurdu. Bu başvurunun ardından emniyet harekete geçerek kayıp Lısha Yu'nun bulunmasına yönelik çalışma başlattı.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem