Çinli kadın cinayetinin sırrı çözüldü

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ


Lisha Yu'nun, üzerine kayıtlı bulunan 34 MM … plakalı siyah renkli Renoult Clio marka aracı ile birlikte kaybolduğu gün İSTOÇ'a gittiği yönünde bilgi elde edildi. Bunun üzerine kamera görüntüleri incelendi.

Görüntülerde Yu'a ait aracın saat 18:44 sırlarında Başakşehir ilçesi İSTOÇ mevkiinden çıkarak Meta İş Sanayi sitesinden geçtiği ve sonra Bakırköy Florya istikametine gittiği belirlendi.

Saat 19:57 sıralarında Lisha Yu'nun Florya Aqua park AVM'ye giriş yaptığı, giriş yaptığı esnada hemen arkasından 34 KD …. plakalı beyaz renkli aracın geldiği ve AVM otoparkına giriş yaptığı anlaşıldı.

Saat 21:57'de Lisha Yu'nun, aracı ile AVM otoparkından çıkış yaptığı ve şüpheli 34 KD …. plakalı aracın da AVM önünden Lisha Yu'yu takibe başladığı belirlendi. Saat 22:24 sularında Yu'nun Beylikdüzü ilçesinde bir otelin önüne geldiği, şüpheli aracın da peşinden gittiği, Lisha Yu'nun otele girmesi ile şüpheli aracın otel çevresinde tur atarak Lisha Yu'nun çıkışını beklediği belirlendi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!