Cinler sosyal medyaya musallat oldu!

Sosyal medyanın, ticari bir platforma dönüşmesiyle birlikte pek çok insan farklı yollardan para kazanmaya başladı. Kimi 'influencer' olurken kimiyse dijital butik açmayı tercih etti. Fakat şimdi duyacağınız meslek, diğerlerine hiç benzemiyor. İşte online medyumlar ve onların hayatımıza kattıkları...

Instagram sosyal bir mecra olmasının yanında artık ticari bir ortama dönüştü. Reklam alanlar, reklam verenler, ürün satanlar, ürün getirenler derken büyücüler ve medyumlar da siteye yavaştan el attı. Öyle ki Instagram sayesinde kitlelere ulaşıp büyü bozma, büyü yapma, fal gibi işlerle karşımıza çıkıyorlar. Gelin bu hesapları inceleyelim. Tabi büyünün de kendi içinde çeşitleri var. 


Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?