Çin'den gelen 'sarı virüs tozu' uyarısı

Koronavirüs salgınında en ketum ülke konumunda olan Kuzey Kore'de halka garip bir uyarıda bulunuldu. Devlet televizyonundan yayınlanan uyarıda Çin'den 'sarı virüs tozu' geldiği belirtilip, halktan sokağa çıkmamaları istendi. Uyarı üzerine sokaklar boş kaldı. Güney Kore ise toz fırtınasının virüs taşımasının imkansız olmadığını açıkladı. ABD'li bilim adamları da yaptıkları araştırmada virüsün uzun süre havada kalabildiğini açıklamışlardı.

Kuzey Kore’de devlet televiyonu, halkı Çin'den rüzgarla gelen “sarı virüs tozu” hakkında uyardı. Halktan evlerinde kalmalarının istendiği uyarıda sarı tozun içinde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yanı sıra çeşitli mikropların ve toksik maddelerin bulunduğu da ileri sürüldü.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları