Çin'de yeni semptomlar ortaya çıktı! Milyonlarca kargo paketi çöpe atıldı

Çin’de yeniden yükselişe geçen Covid-19 vakalarında görülen yeni semptomlar korkuttu. Çin’in yerel haber kaynakları milyonlarca kargo paketinin yok edildiğini duyurdu.

Kovid-19 ölümlerinin hızla arttığı Çin'de, anormal semptomların keşfedilmesi yeni bir mutasyonun ortaya çıkmasıyla ilgili endişeleri artırdı. Bazı hastaların Kovid-19'a yakalandıktan sonra yüz ve dilde kararma ve her iki gözde şiddetli şişme gibi anormal semptomlar gösterdiği ortaya çıktı. Tianjin'de bir hastaya virüs teşhisi konulduktan sonra hem dilinin hem de dişlerinin siyaha döndüğü görüldü. Hastaların vücudunun her yerinde ağrı ve sızıdan şikâyet etti. Durum böyle olunca akıllara virüs mutasyona mı uğruyor? sorusu takıldı.

Milyonlar kargo paketi çöpe atıldı!

Çin’in yerel haber kanallarının aktardığı habere göre; Çin’de yeni bir kovid salgını nedeniyle milyonlara kargo paketi tasnif ediliyor. Çin’in Anhui Eyaletinde yaşayan bir kadının videosu da Çin sosyal medyası Weibo'da tartışma konusu oldu. Kovid-19 testi pozitif çıkan kadında ateş, ses kısıklığı ve kusma gibi semptomların yanı sıra dudak ve yüzündeki derinin siyaha dönerek soyulduğu görüldü. Hebei Eyaletinden bir hastanın her iki gözünde de ceviz gibi şişlik belirtileri görüldü ancak uzmanlar hastanın ilaca alerjik reaksiyonu olabileceğini ekledi.

Ardahan'da korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak devam edecek mi? Son yapılan ankette dikkat çeken sonuç! CHP'den iktidar olur mu?
Sonraki Haber