Çin Xi'an kentinde ebola benzeri yeni virüs iddiası! Şehrin tamamı karantinaya alındı

Çin'in Xi'an kentinde Ebola benzeri yeni salgın iddiası dünyayı endişelendiriyor. ABD'li muhabirlere dayandırılan haberlerde, yeni salgının 'Hemorajik Ateş Virüsü' olduğu ve hastaların kulak, göz ve burunlarından kan geldiği öne sürüldü. Korkutucu görüntülerin geldiği kentin tamamen karantinaya alındığı da belirtiliyor.

This browser does not support the video element.

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) ilk tespit edildiği ülke olan Çin'den yine korkutucu haberler geldi.

Çin'in Xi'an kentinde henüz ne olduğu açıklanmayan yeni bir salgın başladığı, şehrin tamamen karantinaya alındığı iddia edildi.

Ülkedeki ABD'li muhabirlere dayandırılan haberlerde, yeni salgının 'Hemorajik Ateş Virüsü' olduğu ve hastaların kulak, göz ve burunlarından kan geldiği öne sürüldü.

Ebola benzeri salgın nedeniyle 13 milyon nüfuslu kentte tünellerin karantina merkezine çevrildiği de gelen bilgiler arasında. Resmi açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!