Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın'ı yıllar sonra görenler tanıyamıyor! İşte son hali...

90’lı yıllara damgasını vuran fenomen dizi 'Çılgın Bediş'te 'Banu' karakterine hayat veren oyuncu Sonay Aydın uzun bir süre önce İngiltere'ye yerleştiğini açıklamıştı. ''Görünümümden memnunum'' diyen Aydın'ın yıllar sonraki değişimi görenleri şaşırttı. kızı Talya ve eşiyle İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki Sonay Aydın yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuştu. İşte Sonay Aydın'ın yıllar içindeki değişimi ve son hali...

1996-2001 yılları arasında Kanal D'de reyting rekorları kıran 'Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın, fenomen gençlik dizisi bittikten sonra İngiltere’ye yerleşti. Kızı Talya ve eşiyle İngiltere'de yaşayan Sonay Aydın son haliyle adından söz ettirdi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!