Çılgın aşıktan paramotorlu mesaj: Bir şans daha Asuman

Kocaeli'de kız arkadaşıyla arasını düzeltmek isteyen bir kişi ilginç bir yöntem kullandı. Paramotorla plajın üzerinde uçan vatandaş, "Bir şans daha Asuman" pankartı açtı.

This browser does not support the video element.

İlginç olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi 60 Evler Sahili’nde meydana geldi. Kız arkadaşıyla arasını düzeltmek isteyen H.M. adlı bir vatandaş, ilginç bir yöntem izledi.

Sabah erken saatlerde otomobiliyle sahile gelen vatandaş, yanında getirdiği ve üzerinde ‘Bir şans daha Asuman’ yazan pankartı paramotora bağladı. Daha sonra gökyüzüne yükselen vatandaş, kız arkadaşının pankartı görebilmesi için sahilde uzun süre tur attı.

Daha sonra ise paramotordan inerek otomobiline binen vatandaş, sahilden uzaklaştı. Şahsın paramotor üzerindeki o anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İHA

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!