Cihangir Ceyhan Cio kimdir? Çukur dizisinde mi oynayacak? Cihangir Ceyhan Akın Koçavalı mı olacak?

İzleyicilerin merakla takip ettiği Çukur dizisinin yeni sezonu için bir iddia öne sürüldü. İddiaya göre, Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinde Akın Koçavalı karakterine can verecek. Peki, Cihangir Ceyhan, Akın Koçavalı karakterini mi canlandıracak? Cihangir Ceyhan kimdir? Tüm detaylarıyla haberimizde... 

Yeni sezon için hazırlıkları yapılan Çukur dizisi için sürpriz iddialar üst üste geliyor. Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında ipuçları verilen ve izleyicinin merakına neden olan Cumali karakterinin ardından yeni sezon için yeni bir iddia daha meydana geldi. Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan'ın, Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterine can vereceği öne sürüldü. Peki,  Cihangir Ceyhan, Akın Koçavalı karakterini mi canlandıracak? Cihangir Ceyhan kimdir? Tüm detaylarıyla haberimizde... 

CİHANGİR CEYHAN ÇUKUR DİZİSİNE Mİ GELİYOR?

Çukur dizisini yeni sezona haftalar kala iddialarla gündemde yer almaya devam ediyor. Cumali karakterine hayat verecek olan isim hakkında öne sürülen iddiaların ardından yeni sezonun diğer sürprizi ise Cihangir Ceyhan oldu. Sıfır Bir dizisinin başrollerinde yer alan ve sevilen ismi Cihangir Ceyhan'ın yeni sezonda Akın Koçovalı rolüyle Çukur dizisine katılacağı iddialar arasında yer aldı.

Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Çukur’un büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonu Eylül’de Show TV’de!

Show TV'nin Çukur dizisinde kimin canlandıracağı merak konusu olan Cumali rolünün sahibi sonunda belli oldu. Çukur'da Koçovalı ailesinin hapishanede olan en büyük oğulları Cumali yeni sezona damga vuracak bir karakter olacak. Cumali karakteri için daha önce Nejat İşler, Ufuk Bayraktar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun isimleri de geçmişti. Ancak Ufuk Bayraktar'a teklif gitmediği, Nejat İşler'in de dizide oynamayı düşünmediği ortaya çıktı.

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur'un merak edilen yeni oyuncusunun geçen haziran ayından beri adı kulislerde dolaşan Necip Memili olduğu öğrenildi. Necip Memili son olarak, Şahsiyet dizisindeki komiser rolüyle dikkatleri çekmişti.how TV'nin Çukur dizisinde kimin canlandıracağı merak konusu olan Cumali rolünün sahibi sonunda belli oldu. Çukur'da Koçovalı ailesinin hapishanede olan en büyük oğulları Cumali yeni sezona damga vuracak bir karakter olacak. Cumali karakteri için daha önce Nejat İşler, Ufuk Bayraktar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun isimleri de geçmişti. Ancak Ufuk Bayraktar'a teklif gitmediği, Nejat İşler'in de dizide oynamayı düşünmediği ortaya çıktı.

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur'un merak edilen yeni oyuncusunun geçen haziran ayından beri adı kulislerde dolaşan Necip Memili olduğu öğrenildi. Necip Memili son olarak, Şahsiyet dizisindeki komiser rolüyle dikkatleri çekmişti.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

www.kimnereli.net içeriğine göre,1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan’ın burcu Terazi’dir. Adana’da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ‘lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur.

Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir.

Adana’nın kenar mahallelerini ve suç dünyasını anlatan bir film yapmak her zaman arkadaşları ile birlikte hayal ettiği bir şeydi. Yönetmen Kadri Beran Taşkın ile uzun süredir arkadaştır. Onunla birlikte Adana’nın sokaklarını anlatan, gayri meşru hayatları ve varoşta geçen hayatı konu alan hayallerini gerçekleştirmişlerdir. Daha sonra ekip büyümüş ve İki arkadaşın hayali büyüyerek Adana’nın dışına taşmıştır.

1.77 cm boyunda, 75 kilo ağırlığında ve 2018 yılı itibariyle 29 yaşındadır.

Özellikle dizide bakale seni pis ederim ha repliği ile büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Dizi ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Özellikle Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde semt sakinleri Cio karakteri ile ismini duyuran Cihangir Ceyhan’a büyük bir ilgi göstermektedir. Gelecek bir çok dizi ve sinema filminde başrol oyuncu olarak yer alması hayranlarının en büyük beklentisidir.

Sosyal medya Facebook, instagram ve twitter hesapları tablo bölümümüzde bulunmaktadır. Resmi İnstagram hesabında 2018 yılı itibari ile 614 Bin, Twitter hesabında ise 16,7 B takipçisi bulunmaktadır.

Sıfır Bir dizisinden önce, 2015 yılında Yusuf isimli sinema filminde Serdar karakteri ile rol almıştır. Daha öncesinde ise kısa film ve müzik video klipleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiştir.

SIFIR BİR DİZİSİ

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, bildiğimiz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermede bulunuyor.

Hikâye aslında bir grup gencin, birtakım haksızlıklarla ettikleri mücadeleyi anlatıyor. Mücadele neticesinde elde edilen her bir zafer, onlara inanan daha fazla yoksul insanı; her gözü yaşlı yoksul insan da ekibin sırtına daha fazla yük, sorumluluk ve yılmaz bir azmi beraberinde getiriyor.

20’li yaşlarda üç gencin; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber içine düştükleri bu düzen, zamanla onların kaderi olmuş vaziyette…

Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar verilir. Mahalleli ailedir, aileye karşı saygısızlık ve her türlü haksızlık muhakkak ceza bulur.

Bu mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur.

Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…

Sıfır Bir sadece bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi.

Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

İş Bankası ve Anadolu Sigorta'dan ihracata önemli katkı Terör örgütüne yönelik 22 ilde dev operasyon! 239 şüpheli yakalandı... Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!
Sonraki Haber