Çığlık filmine konu olan gerçek bir katil: Hayalet Surat!

1996 yılında vizyona giren 'Çığlık' filminin baş karakteri olan ‘Hayalet Surat’ın gerçek bir insan olduğunu görünce dehşete düşeceksiniz. İşte 'Gainesville Canavarı' ve işlediği korkunç cinayetlerin detayları...

Mutsuz bir çocukluk geçiren Danny, ileride kurbanlarına da bir bir yaşatacağı korkunç travmalar yaşıyordu.

1954 yılının Mayıs ayında Shreveport, Louisiana'da doğan Rolling'in polis olan babası, ne yazık ki çocuğunun olmasını hiç istemiyordu. Sürekli olarak karısı Claudia'yı ve çocuklarını istismar ediyordu. Babası Danny'e ilk kez istismar uyguladığında Danny henüz bir yaşındaydı ve düzgün emekleyemediği için şiddet görüyordu. Danny'nin küçük kardeşi Kevin doğduğunda ise yıl 1955'ti ve istismarlar daha da korkunç bir hâl almaya başlamıştı. Claudia her ne kadar bu zehirli evlilikten kaçmaya çalıştıysa da başarılı olamamış ve evine dönmek zorunda kalmıştı. Danny hastalığı nedeniyle okula düzenli olarak devam edemiyordu ve okul tarafından başarısız sayılmıştı. Bu da Claudia'nın sinirsel olarak çöküşüne neden olmuştu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"