Çifte cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da iki kişinin hayatını kaybettiği cinayet anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Kan donduran görüntülerde cinayet zanlısının kahvehanedeki kişilere defalarca ateş ettiği görülüyor. Hayatını kaybeden kişilerin kurşunların hedefi olarak yere yığıldığı anlar da görüntülere yansıyor.

This browser does not support the video element.

Olay, ilçeye bağlı İncesu Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe gecesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mevlüt Ç. (55) mahalle kahvehanesinde oturan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz’ü tabanca ile ateş ederek vurdu. Olayda ağır yaralanan Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralı Necati Harmankaya ise Konya’ya sevk edildi.

Olayın ardından cinayetleri işleyen Mevlüt Ç. gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kahvehaneye gelen Mevlüt Ç'nin ayakta sohbet eden Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz’e tabancayı doğrultarak defalarca ateş ettiği görülüyor.

ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A TEKLİF: BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!