CHP'nin resmi hesabı trolleri geçti

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında bir süredir sosyal medyada yalan ve iftira kampanyası yürütülüyordu. Buna CHP de trolleri bile geçen bir paylaşımla katıldı. Albayrak üzerinden siyaset üretmeye çalışan CHP'nin sosyal medyada ve üstelik resmi hesaptan yaptığı paylaşıma AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Taciz, tecavüz, terör ve belediyelerinde yaşanan rezillikleri çocukça iletişim tezgahları ile perdeleyeceklerini zannediyorlar." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak geçtiğimiz aylarda bu görevinden affını istemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabul ettiği istifanın ardından hiçbir siyasi faaliyet içinde bulunmayan Albayrak hakkında son zamanlarda ana muhalefet partisinin başını çektiği bir kampanya yürütülüyor.

CHP bu kampanyayı bugün resmi Twitter hesabından trollere rahmet okutacak bir seviyeye taşıdı. 

"Para nerede? Kayıp... Peki 'damat' nerede? 
Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın... " 

Mesajını CHP'nin resmi hesabından paylaşan ana muhalefet partisi, Albayrak'ın hakkında yürütülen iftira ve yalan kampanyası karşısında hukuka başvuracağının açıklanmasının ardından bir paylaşımda daha bulundu. 

"Sizlerin de yardımıyla damadı bulduk... Avukatının açıklamasından, damadın sağ salim evinde olduğunu; Merkez Bankası’ndan "buhar olan" 128 milyar dolar yetmezmiş gibi Partimizin de 500 bin TL'sine talip olduklarını öğrendik.

Yarın saat 13.00'te, "Damadı kim saklıyor?" diyeceğiz."

Bir siyasi parti ciddiyetinden uzak bu paylaşıma tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medyadan tepki gösterdi. Paylaşımların trol hesaplardan yapılmadığının altını çizen Ünal, paylaşımı "çocukça iletişim tezgahı" olarak niteledi. Mahir Ünal şunları söyledi:

"Çirkinlikte sınır tanımayan, kutsalı, değeri olmayan bu zihniyeti bu ülke haketmiyor. Anlamadıklarından değil düşmanlıklarından bu çirkinlikleri. Azıcık ekonomi bilgisi olan bu yazılanların ne anlama geldiğini bilir. Bu bir trol hesap değil kendi resmî hesapları. Yazık.

Taciz, tecavüz, terör ve belediyelerinde yaşanan rezillikleri çocukça iletişim tezgahları ile perdeleyeceklerini zannediyorlar."

Husumetlisini 3 yaşındaki torununun gözü önünde arabayla ezip öldürdü İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı
Sonraki Haber