CHP'nin kanalında Murat Kurum'a övgüler: "Doğrusu hoşuma gitti"

İsmail Küçükkaya sabah programında Naci Görür'ü konuk olarak ağırladı. Programda konuşan Küçükkaya AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum'a övgüler yağdırdı.

This browser does not support the video element.

Yerel seçime sayılı günler kaldı... Partilerin adayları ise yarışa başladı. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesisi (İBB) Başkan adayı olan Murat Kurum sahaya inerek projelerini anlatmaya başladı. 

Murat Kurum, İstanbul'da tek bir sağlam olmayan binanın kalmaması için alanında uzman isimlerle çalışmalar gerçekleştiriyor, gerçekleştirmeye de devam edecek.

Bunun en büyük örneği ise Kurum'un projelerini anlattığı sırada dinleyiciler arasında Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün de yer alması oldu.

Görür'den ayrıntılı rapor

“Afetlere Dirençli İstanbul” başlığı, Prof. Dr. Naci Görür’ün ayrıntılı deprem raporu doğrultusunda hazırlandı.

Murat Kurum ve Naci Görür geçtiğimiz aylarda bir araya gelmiş, deprem hazırlığını konuşmuştu. Sonrasında yapılan çalışmalarla da afet yönetimi başlığına Görür’ün raporu ve çalışmaları temel alındı.

İsmail Küçükkaya: Hoşuma gitti

İsmail Küçükkaya, sabah programına Naci Görür'ü konuk etti. Görür'ün Murat Kurum'la çektirilmiş olan karesini değerlendiren Küçükkaya, şu ifadeleri kullandı;

Ben belli konuları partilerin üzerinde değerlendiririm. Tabii ki her konu politiktir. Politik olarak bakarız, anlamaya çalışırız ama belli konular partiler üstü ele alınmalıdır.

Ben bu fotoğrafı gördüğüm zaman sizlerle de duygularımı paylaştım. Doğrusu hoşuma gitti. Dedim ki; oradaymış, şuymuş, buymuş filan...

Hiç bunlara bakmayacağız. Çare kimdeyse yani doktor kimse ona gideceğiz arkadaşlar. Bu işin doktoru Naci Görür ve Murat Kurum gelmiş.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!