CHP'nin kanalında Emin Çapa açıkladı: İzmirliler bıkmış durumda!

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'nin en çok kriz yaşadığı şehirlerden biri olan İzmir'de vatandaşların muhalefetten bezdiğini açıkladı. Bu açıklamalar 'CHP kalesini kayıp mı ediyor' yorumlarını beraberinde getirdi.

This browser does not support the video element.

31 Mart yerel seçimlere tartışmalar ve istifalarla giren CHP bu kez de 'kalesi' olarak anılan İzmir'i kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmemesi ve CHP'den Cemil Tugay'ın gösterilmesi üzerine tepkiler artmıştı. 

Öte yandan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ise İzmirliler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

CHP'NİN KANALINDA İZMİR İSYANI

Halk TV canlı yayınında konuşan Emin Çapa ise İzmir'de vatandaşların isyanını dile getirdi. Emin Çapa, İzmirli vatandaşların muhalefetten duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "İzmirliler bezmiş durumda muhalefetten. Yıllardır biz direniyoruz ancak hizmet alamıyoruz" şeklinde bir tepki içerisinde olduklarını ifade etti. 

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!