CHP'nin eleştiriye tahammülü yok: İmamoğlu'nu eleştirdi, partiden istifası istendi

Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'yı Rize gezisine davet etmesini sosyal medya hesabından eleştiren CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa'nın istifası istedi. Duringa, CHP'den istifa ederek belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Nagehan Alçı ile fotoğraf karesi paylaşılan Ekrem İmamoğlu'na CHP içinden de tepkiler gelmeye başladı. 

ELEŞTİRDİ DİYE İSTİFASI İSTENDİ

O kareyi eleştiren CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa'nın parti tarafından istifası istendi. 

Duringa, söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bu fotoğrafa yapılan açıklama Ekrem İmamoğlu destekçilerini enayi yerine koymaktan başka bir şey değil. Nagehan Alçı gibi geçmişi karanlık şahısların size karşı söylemleriyle mücadele ederken hapsedilen insanlar var bu ülkede" ifadelerini kullandı.

GÖREVİ BIRAKTI

Söz konusu paylaşım sonrası partisi tarafından arandığını söyleyen Mete Duringa, istifasının istendiğini anlattı.Duringa daha sonra partisinden istifa etiğine dair e- Devlet belgesini sosyal medya hesabından paylaşarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

On Numara 6 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara 3 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı!
Sonraki Haber