CHP'nin bütün belediyelerinde öğrencilere toplu taşıma ücretsiz olacaktı! Yalan oldu!

Türkiye 2019 seçimleri için gün sayarken CHP'nin havada uçuşan vaatlerinden biri de öğrencilere ücretsiz toplu taşıma imkanı sağlamaktı. CHP'nin kazandığı büyükşehirlerin hiçbirinde öğrenciye toplu ulaşımın ücretsiz olmaması dikkat çekiyor.

This browser does not support the video element.

CHP, 2019 seçimlerinde 'öğrencilere ücretsiz toplu ulaşım' sözü vermişti ancak CHP'nin kazandığı belediyelerde öğrenciler toplu ulaşıma ücret ödemeye devam ediyor.

İŞTE CHP'NİN 'ÜCRETSİZ OLMASI GEREKEN' ÖĞRENCİ TARİFESİ

İstanbul'da öğrenciler toplu ulaşıma 1,96 TL, Ankara'da 1,75 TL ve CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de ise 1,64 TL ödüyor. 

CHP'nin YouTube kanalında bulunan videoda "Öğrencilere toplu ulaşım ücretsiz olacak, bunu sen de hak ediyorsun" ifadelerinin seçimden sonra unutulması "CHP seçmenini kandırıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Endişe verici' diyerek açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi! İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ’NİN HELİKOPTERİ NASIL DÜŞTÜ? İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..."