CHP'lilerin alkol sevdası Meclis'i karıştırdı

Meclis'te CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal lokanta menüsünde yer almamasına rağmen alkol servisi yapılmasını istedi. Vekiller istedikleri olmayınca da iddiaya göre tehditler savurdu.

Yenişafak'ın haberine göre; TBMM ana binası içinde yer alan Üyeler Lokantası'nda önceki gece 'alkol' tartışması meydana geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, akşam yemeği yemek üzere Üyeler Lokantası'na gitti.

'MASAYA ALKOL SERVİSİ YAPIN' TALİMATI

Yemeğin ardından lokanta personeline, "Masaya alkol servisi yapın" talimatını veren ikili "Efendim menümüzde alkol yok" cevabını alınca öfkelendi.

TEHDİTLER SAVURUP MEKANDAN AYRILDILAR

Tehditler savuran CHP'li vekiller, "Yarın akşam bir daha geleceğiz. Geldiğimizde alkol olsun yoksa görürsünüz" diyerek mekandan ayrıldı. Gergin anlara diğer milletvekilleri de şahit oldu. TBMM kulislerinden ulaşılan isimlerin yaşananları doğruladığı öne sürüldü.
Öte yandan geçtiğimiz ay CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ın da benzer bir gerginliğe imza attığı iddia edildi.

25 Mayıs 2013 tarihinde TBMM'de alkol ile ilgili düzenlemelerin görüşülmesi sırasında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Bu yasağı getirenleri Allah'a havale ediyorum" sözleriyle çok konuşulmuştu.

Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir? İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişmek için planını yaptı!
Sonraki Haber