CHP'li Soyer'den İzmirliye "Zeki Müren" vaadi!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer, seçim projelerini anlatırken ilginç bir vaatte bulundu. Kadifekale'de gerçekleşen '3. Cemre Buluşması'nda konuşan CHP'li Soyer vatandaşlara vaatlerini sıralarken "Zeki Müren de sizi görecek" dedi!

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, Kadifekale'de gerçekleşen '3. Cemre Buluşması'nda projelerinin son bölümünü kamuoyu ile paylaştı.

Soyer, 1. ve 2. buluşmada bahsettiği projeleri de dahil ederek toplam 165 projesini anlattı. Programa CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile milletvekilleri, belediye başkan adayları, partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İZMİR KENT VİZYON ORTAKLIĞI

Soyer, Kadıfekale'yi yerinde ve uzlaşı ile dönüştüreceklerini belirterek başlıklar halinde projelerini anlattı. Soyer, "Öncelikle bulunduğumuz yere uzaktan bakalım" diyerek ekrana yansıyan dünya ve gezegenlerin görüntüsünü izletti.

"ZEKİ MÜREN DE SİZİ GÖRECEK"

Şehre ilişkin kültür-sanat projelerinden bahseden Soyer şu ilginç ifadeleri kullandı;

"Kemeraltı'nın Unesco Kültür Mirası olmasını sağlayacağız. İzmir'i tasarım şehri yapacağız. İzmir'de şehir tiyatrolarını mutlaka kuracağız. Eski elektrik fabrikasını şehre kazandırıp Havagazı ile kültür vahası oluşturacağız. Kültürpark müzik okuluna dönecek. Eskiden sahne almış kişiler gençlere dersler verecek. Popüler Müzik Müzesi kuracağız, Zeki Müren de sizi görecek. Hıdırellez Festivali düzenleyeceğiz. Şehre müzeler kazandıracağız."

Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 16 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?
Sonraki Haber