CHP'li kadının 'aslan sütü' tercihi

CHP'nin kürsüye çıkardığı ve yoksulluktan bahsederken "Torunum dün süt istedi, alamadım" diyen Yıldız Bacıoğlu'nun içki sofrasında çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar, 'Tercihini aslan sütünden yana yapmış' yorumunda bulundu.

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emekliler ve hak sahipleriyle birlikte CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yaptı.

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan Yıldız Bacıoğlu, iki çocuğunun da işsiz olduğunu ve geçinemediğini belirterek "Ben bir anneyim. 19 yıldır yeter artık canımıza tak etti. Ben bu kışı battaniye altında geçirdim çocuklarımla. Torunum dün benden süt istedi alamadım. Bir anne olarak utanıyorum çocuklarımdan." dedi.

Bacıoğlu'nun o sözleri Ağbaba tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

SÜT ALAMAYAN KADIN ALKOL MASASINDA

Görüntülerin ardından, aç olduğunu ve süt bile alamadığını söyleyen Bacıoğlu'nun alkol masasında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

O görüntüleri paylaşanlar, 'Bacıoğlu tercihini aslan sütünden yana kullandı' yorumunda bulundu.

Görüntüleri paylaşan akademisyen Deniz Ülke Arıboğan da "Hakikaten bazı iletişim ajanslarında ya bir zeka ya da bir özen sorunu var. Bu tür iletişimsel faaliyetlerde kullanılacak insanları sosyal medyadan, googledan falan taratmak çok mu zor? Antep fıstığıyla Viski içerken resim paylaşan bu kadın mı yoksul kesimi temsil ediyor?" sözleriyle tepkisinidile getirdi.

"Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi!