CHP'li Bodrum belediyesinde hep aynı manzara! Vatandaşlar isyan etti: "Haftada üç kez yol patlar mı ya?"

CHP'li belediyeler tarafından yönetilen bölgelerden alışkın olduğumuz manzaralara bir yenisi eklendi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde isale hattında meydana gelen patlama yüzünden cadde savaş alanına döndü, iş yerlerini su bastı, çevredeki araçlar hasar gördü. Vatandaşlar sürekli aynı şeyin yaşandığını belirterek duruma isyan etti.

Muğla'nın en gözde turizm bölgelerinden olan Bodrum'da CHP'li belediyelerin kaderi haline gelen bir olay yaşandı.

Altyapı ve temizlik problemlerinin bir türlü çözülemediği Bordum'da sık sık yaşanan 'ana isale hattı patlamaları'na bir yenisi daha eklendi. Bodrum Bitez Atatürk Bulvarı üzerindeki ana isale hattında bir kez daha patlama meydana geldi. 'Bir kez daha' diyoruz çünkü bu aynı bölgede 1 hafta içinde yaşanan üçüncü patlama.

İŞ YERLERİNİ SU BASTI, ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

Patlama sonrası yolda dev bir çukur açıldı ve cadde göle döndü. Çevredeki işletmeleri su bastı, araçlar hasar gördü.

Hatta giden su MUSKİ tarafından kesildi ve yol trafiğe kapatılarak onarım çalışması başladı.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ: "BİR HAFTADA ÜÇ KEZ YOL PATLAR MI?"

Bölgede işletmesi bulunan Naile Zırıh, bu patlamalardan bıktıklarını ifade ederek şöyle dedi:

“Sabah yatakta yatıyorduk, benim elemanlarım erken geliyorlar. Allah'tan ki çocukların geliş saatine denk gelmemiş. Demirler yamulmuş. Asfalt parçaları elemanların üzerine gelse can kaybı yaşanacak. Yine şükrediyoruz ama illa birinin ölmesi mi lazım. Biz de bıktık. Herkese çıktık, her kapıyı çaldık. Duymuyorlar, görmüyorlar. Bu milli servet, milli servete, devlete, millete yük. Yazıktır, günahtır. İnsanlar asfalt döküp atmaya yetişemiyor. Geçen hafta patladı. Bir haftada üç kez yol patlar mı? Ekipler bugün asfalt atacaklardı, yine patladı. Hiçbir şekilde kimseye şikayette bulunmadık, dava açmadık. Ama artık biz geçmiş olsun denilmesinden de şikayetinden de bıktık.”

Meteorolojiden İstanbul için sağanak yağış uyarısı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı!
Sonraki Haber