CHP'de isyan bayrağı çekildi! Ekrem İmamoğlu'nun ofisinde sürpriz buluşma...

14 Mayıs seçimlerinde uğranılan hezimet sonrası CHP'de sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 'değişim' başlığıyla İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ekrem İmamoğlu’nun ofisinde gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü. Edinilen bilgiye göre toplantıda CHP’de değişim konusu masaya yatırıldı. Görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi paylaşılmadı. 

'İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM'

Görüşmenin ardından İmamoğlu, sosyal medya hesabından "İktidar İçin Değişim" başlıklı mesaj yayımladı. "İktidar için değişim sürecine katılım, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz" ifadelerine yer verilerek yeni açılan internet sitesinin linki paylaşıldı.

SEÇİMLERİN KAYBEDİLDİĞİ HATIRLATILDI

"Değişime Davet" ifadeleriyle başlayan mesajda, yeni açılan "İktidar İçin Değişim" adlı internet sitesine görüş ve öneriler beklediklerini belirtti.

"iktidaricindeğisim.org" adlı internet sitesinde yayımlanan mesajda, mayıs ayındaki seçimlerin kaybedildiği hatırlatıldı ve toplumun muhalefetten değişim beklediği vurgulandı.

KILIÇDAROĞLU'NA DEĞİŞİM ÇAĞRISI

Toplumun muhalefetten değişim beklediği vurgulandı. İmamoğlu, 29 Mayıs'ta çektiği videoda 'değişim' mesajı vermişti. Bir süre sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bu yönde adım atmıştı.

CHP'DEN GÖRÜŞMEYE DAİR BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

22 Haziran'da yaptığı “Yeni Siyaset Belgesi İzmir Duruşu” başlıklı açıklamada, partide bir değişime ihtiyaç duyulduğundan şüphelerinin olmadığını belirtmişti. İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye başkanlarının görüşmesine ilişkin CHP Genel Merkezinden ise açıklama yapılmadı. 

3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı!
Sonraki Haber