CHP'de Ekrem İmamoğlu gerginliği: Eli havada kaldı!

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'şizofren' dediği iddialarından sonra parti içindeki gerginlik CHP’nin vizyon programında da gözler önüne serildi. Canan Kaftancıoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun elini sıkmadığı o anlar kameralara yansıdı.

Canan Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu ile arasında bir gerginlik olduğu, bazı hakaret içerikli ifadeler kullanıldığı yönündeki iddialar CHP'yi karıştırdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'na "Muhteris, aptal, müteahhit kafalı, şizofren" şeklinde ağır ifadeler kullandığı iddia edilmişti.

EKREM İMAMOĞLU İLE TOKALAŞMADI

CHP’nin vizyon programı sonrası herkesle tokalaşan Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu ile tokalaşmadı. İkili kalabalığın önünde birbirlerine sadece kafa sallamakla yetindi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

KILIÇDAROĞLU DA EKREM İMAMOĞLU'NU PAS GEÇTİ

Toplantıda sahneden inen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Ekrem İmamoğlu'nu pas geçtiği o anlar kameraya yansıdı... Videoalarda Ekrem İmamoğlu'nun elini uzattığı ve Kılıçdaroğlu'nun pas geçtiği görülüyor. 

CHP'li belediye 250 milyon borç bıraktı! Erdoğan, Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda konuşuyor! Türkiye'den önemli 'Filistin' hamlesi
Sonraki Haber