CHP’DE ‘ASANSÖR’ SKANDALI! CHP’Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANINDAN İTİRAF: HARACA BAĞLANDIK!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, hain terör örgütü PKK'nın Ankara'daki saldırı girişimindeki paramotor detayını, zimmetten hapis cezası olan CHP'li eski başkandan CHP'deki kirli ilişkiler silsilesini ve Ermeni terör örgütü VoMA'nın sahaya sürülmesini masaya yatırdı.

EYLÜL AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Bozkurt, ''Ekonomide olumlu bir ivme var ama milletin cebine daha tam olarak yansımadı. Birileri devlete zarar vermek için enflasyon üzerinden algı yaratmaya çalışıyor.

''SURİYE'NİN KUZEYİNDEN TÜRKİYE'YE PARAMOTOR TARZI BİR HAVA ARACIYLA GİRDİKLERİ İDDİASI SÖZ KONUSU''

MİT'in önemli bir çalışması var. 10 aydır Kuzey Irak'ta, Türkiye ve Suriye'de ciddi bir tarama yapıldı. Terör örgütünün askeri istihbarat birimine yönelik operasyon yapılıyor. Terör örgütünün askeri istihbarat birimi türkiye'den istibarat topluyor. Silah, mühimmat, eylemci ve kadro aktarımı yapıyor. Terör örgütünün askeri istihbarat birimi yurt içinde eylemsel faaliyetleri koordine ediyor. Suriye'deki harekat alanlarımıza yönelik bilgi topluyorlar. Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye paramotor tarzı bir hava aracıyla girdikleri iddiası söz konusu.

''AYŞENUR ARSLAN TERÖRİSTLERE AKIL VERİYOR''

Açık açık KCK'lı, PKK'lı, terör örgütlerinin unsurları... Bunlar Ankara'daki saldırı girşimindeki silahlı ayağın unsurları, aynı terör örgütünün siyasi ayağının unsurları... Ayşenur Arslan teröristlere akıl veriyor. Bilinçaltı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

CHP'DE HARAÇ İDDİALARI

CHP'de hiçbir şey yapmadan Ant asansöre paralar akıyor. CHP'li bazı isimler belediye çalışanı olarak gösterilip Ankara'da CHP'li yönetici ya da vekillerin yanında çalışıyor.'' dedi.

 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ?