CHP'de aday krizleri: Sarıyer'den bağımsız aday olması beklenen Şükrü Genç'ten Özel görüşmesi sonrası yeni karar

CHP yerel seçim yarışında açıklanan adaylarla kriz yaşamaya devam ediyor. İstanbul'da pek çok ilçede yaşanan kriz protesto gösterilerine de neden olmuştu. CHP'den Sarıyer'de aday olarak gösterilmeyen Şükrü Genç bağımsız olarak seçime katılma kararı almıştı. Özel görüşmesi sonrası Genç'ten yeni bir karar mı geldi? Detaylar haberimizde...

CHP'nin Sarıyer'den tekrar aday göstermemesi üzerine bağımsız aday olması beklenen Şükrü Genç, "Genel Başkanımız Özgür Özel’in aramasıyla 20 Şubat saat 12.00’a kadar konunun üzerinde çalışma ve bekleme kararı aldık. Ben yarın tam 12.00’de burada o görüşmenin sonrasını da sizlere açıklayacağım. Ve sizin onayınız olmadan da hiçbir şeyi kabul etmeyeceğimi ısrarla tekrar belirtiyorum" dedi.


CHP'nin Sarıyer'den tekrar aday göstermediği Şükrü Genç, ikinci kez gazetecilere belediye binası önünde açıklamalarda bulundu. Sarıyer’den başkan adayı gösterilmediği için bağımsız aday olacağını açıklaması beklenilen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisini aradığını söyledi. Genç, vatandaşların 20 Şubat gününü beklemesini isteyerek, tekrar bir açıklama yapacağını belirtti.

Gültan Kışanak Kocaeli cezaevinden çıktı Sokak köpekleri 8 yaşındaki çocuğa saldırdı Filenin Sultanları Hollanda karşısında şov yaptı!
Sonraki Haber