CHP ÜYESİ BELGELERLE KONUŞTU: HALK TV’NİN SAHİBİ CAFER MAHİROĞLU İÇİN FETÖ İDDİASI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun FETÖ’ye uzanan bağlantılarını, İYİ Parti’ye İmamoğlu operasyonununu ve dünya basının yazdığı ‘Sinvar’ın sırrı’nın şifrelerini masaya yatırdı.

''SUÇ ÖRGÜTÜ MENSUPLARI TÜRK POLİSİNİN RADARINA YAKALANDI''

Bozkurt, ''Dönem dönem suç örgütlerinin hareketliliğini görüyoruz. Türkiye ekonomik ve mali olarak cezbedici bir ülke konumuna geçtikten sonra geçiş güzergahı olarak kullanılmaktan çok hedef ülke haline geldi. Suç örgütü mensupları Türk polisinin radarına yakalandı.

''İSRAİL DEV TÜNELİ NASIL FARK ETMEDİ?''

Tüneller meselesi Gazze'deki en merak edilen konulardan biri. İsrail Gazze'deki tünelleri uzun zamandır çözemedi. İsrail kaç ay sonra şimdiye kadarki en uzun, büyük tüneli buldu.  'Sinvar' planlayan Muhammed Sinvar'ın isminden geliyor. İsrail'in erez sınır kapısı yakınlarında bulunuyor. Maliyeti milyonlarca dolar. Uzunluğu 4 kilometreyi geçiyor. Ordu sözcüsü tünel için 'şehir' diyor. İnşası yıllar sürmüş. İsrail'in topraklarına girmeyen tünelin derinliği bazı yerlerde 50 metreyi buluyor. Henüz daha tamamının ortaya çıkartılmadığı söyleniyor. içinde raylar, kavşaklar var. İsrail dev gibi tüneli nasıl fark etmedi? MOSSAD dibindeki tüneli fark etmedi. israil kendisini daha çok sorgulayacaktır.

''MAHİROĞLU FETÖ'NÜN İNGİLTERE'DEKİ EN GÜÇLÜ YAYIN ORGANINA REKLAM VERMİŞ''

Tolgahan Erdoğan CHP'deki bazı yapılanmaların gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyor. Tolgahan Erdoğan mevzuya Cafer Mahiroğlu'nun isim değişikliğinden girmiş. Asıl soyadı Mahiroğlu değil, 'Özdemir'miş. Tolgahan Erdoğan, Halk TV'nin gerçek sahibinin Süleyman Özen olduğu öne sürdü. Özen'in Cafer Mahiroğlu'nun eniştesi olduğu ortaya çıktı. Şirkette Süleyman Özen ile ikinci eşinden baldızı Armağan Küçük'ün sözü geçiyor. Cafer Mahiroğlu'nun şirkette hiçbir yetkisi yoktur. 2019 yılında dibe vuran Cafer Mahiroğlu Halk TV'yi nasıl satın aldı?

''CAFER MAHİROĞLU, CEBİNİZDE PARA YOKKEN HALK TV'Yİ NASIL SATIN ALDINIZ? HALK TV'NİN GERÇEK SAHİBİ PERDE ARKASINDA BAŞKA BİR İSİM Mİ?''

Mahiroğlu FETÖ'nün İngiltere'deki en güçlü yayın organına reklam vermiş. Zeynep Turudi'yi kurtarmak için yazıyı kaldırmam yönünde bir sürü telefon aldım. TUSKON Turudi için Türk Hava Yolları'na neden yazı gönderdi? Mahiroğlu, cebinizde para yokken Halk TV'yi nasıl satın aldınız? Halk TV'nin gerçek sahibi perde arkasında başka bir isim mi? Halk TV'de başkalarının da ortak olduğu söyleniyor. İmamoğlu'nun Halk TV'yi parasal anlamda desteklediği söz konusu.

''HALK TV'DE FİKRİ OPERASYONEL YÖNÜNÜ YÖNETEN BAŞKA BİR KUVVET VAR''

Halk TV'de fikri operasyonel yönünü yöreten başka bir kuvvet söz konusu. Mahiroğlu ve yardımcısı FETÖ'yle bu kadar içli dışlıyken aynı örgüt Türkiye'de Halk TV izleyicilerinin de tepki gösterdiği kumpasları gerçekleştiriyordu. Bu kumpaslar FETÖ militanlarının yargılandığı davaların iddianamelerinde 15 Temmuz'un altyapısını oluşturmak olarak tanımlanmıştı. Millet kan ağlarken Mahiroğlu ve ortağı FETÖ'cülerle kahvaltı sofralarına oturdu, dergilerinde iletişim kurdu.

''İYİ PARTİ SİYASET MÜHENDİSLİĞİ PROJESİDİR. BİRİLERİ İYİ PARTİ'Yİ DAĞITIYOR''

İYİ Parti'nin gücü yok ki bir dokunuşla savrulabildi. İYİ Parti siyaset mühendisliği projesidir. İbrahim Özkan, İmamoğlu ile hangi 'iyi' ilişkileriniz var? Oyunu alarak seçmene mi borçlusunuz, yoksa İmamoğlu ya da CHP yönetimine mi borçlusunuz? İbrahim Özkan, siz milliyetçileri değil PKK/DEM'lileri savunuyorsunuz.o projenin unsurlarıydınız. Niye böyle feveran ediyorsunuz? İBB'deki ortaklarınız DEM kontenjanından belediyelere doldurduğunuz, PKK'nın dağ kadrosundan çıkan militanlar değil mi?'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!