CHP Tekirdağ belediye başkan adayı Candan Yüceer kimdir? Candan Yüceer kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer olarak netlik kazandı. Bu gelişme ile birlikte Candan Yüceer kimdir sorusu araştırılmaya başlandı. İşte Candan Yüceer siyasi kariyeri ve özel yaşamı hakkında tüm detaylar...

CHP'nin adaylığı açıklanan isimlerinden olan Candan Yüceer kimdir? Candan Yüceer hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Candan Yüceer mesleği ve daha önce görev aldığı yerler...

CANDAN YÜCEER KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Candan Yüceer 1973 yılında dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Ankara, Samsun ve Tekirdağ'da hekim olarak görev yaptı. Çerkezköy CUMOK Kurucu Başkanlığı, Türkiye CUMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, Çerkezköy Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Yöneticiliği, Kadınlar El Ele Derneği Üyeliği, Tabip Odası Üyeliği görevlerinde bulundu.

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ İDİ

24, 25, 26 ve 27. Dönemde Tekirdağ Milletvekili seçildi. 3 Dönem CHP Parti Meclisi üyeliği yaptı.

CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanlığı yapan Yüceer, bu görevi süresince başta Çocuk Ceza İnfaz Kurumları ve Kadın cezaevleri olmak üzere Türkiye'deki birçok cezaevini ziyaret etti.

Bunun yanı sıra Kadın konukevleri ve Çocuk sevgi evlerini ziyaret ederek bu konuda çalışmalarda bulundu.

Türkiye genelinde AMATEM ve ÇEMATEM'leri ziyaret ederek Madde bağımlılığı ile mücadele ve çocuk haklarına ilişkin çalışmalar yaptı. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliği yaptı.

Hangi kadrolara akademik personel alımı yapılacak? Gazze'de insanlık dramı! Havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı All Star'da yeni hafta! Yunus Emre bu yakınlaşmayı hazmedemedi!
Sonraki Haber